Leden 2010

T-Shirt 'Everyone needs an Edward'

30. ledna 2010 v 20:53 | Alice-Clara Cullen |  Other Articles about Twilight Saga
Tak jo mám a mám a mám ho!! jsem upe happy !! :D bála jsem se, že jsem moc malá a nebude na mě.. :D a bylo XS .. no :D :D
Jinak jestli ho chcete mají ho v NYeru (New Yorker) za 269,- což není tak moc... no a fotečka .. trika.. bohužel nebude.. :D Zítra tu asi nebudu :D tak pokud chcete přidejte si mě na facu... (viz vizitka) no a pls do zprávy mi napište přezdívku když jste aff.. a blog.. pokud vás neznám pls.. jinak si vás pravděpodobně nepřidám :D :D
Tak se mějte, já jdu chatovat :D

Calvin Klein Collection & LA Nomadic Division Event (28.1.10)

29. ledna 2010 v 21:39 | Alice-Clara Cullen |  Další herci-Other Actors
Peter a Kellan byli na módní akci a oboum jim to straně slušelo :D akorát Peter mi připadá.. takový unavený.. no.. jiank jsem dlala fotky na imagebam.. snad to někdo ocení :D

'Twilight''s Peter Facinelli Talks 'Eclipse' & 'Nurse Jackie'

29. ledna 2010 v 16:14 | Alice-Clara Cullen |  Carlisle Cullen-Peter Facinelli
skvělý rozhovor :D některé věty jsem protsět nepřeložila :D :D ptž fakt nedávají v češtině smysl.. takový ty anglický výrazy, já jim rozumím, ale prostě je nedokážu naspat česky :D
PS. překlad je můj ! takže kopčit jenom s mojím zdrojem, a avatar taky !


ET: Máte obrovské množství fanoušků na Twitteru. Co vás přimělo začít?

Peter Facinelli: Jenom si užívám, že Twitter je, protože jsem se opravdu spojil se svými fanoušky. Je to skvělá cesta, jak s nimi sdílet informace, a to je dobrá cesta k pobavení?. Líbí se mi, že se mi podařilo převést? i úsměv na tváře lidí tím, že s nimi sdílím nějáké informace. To je důležité. Twitter také prozrazuje co dělám. Občas lidé příjdou ke mě a říkají mi, jestli nechci použít svůj Twitter jako reklamu. To já ale nechci. Chci, aby byl můj Twitter čistý. Nechci prodávat mým fanouškům naprosto nic, chci mít Twitter jako základnu, můžu tam říct, co dělám a pobavit.

New Moon Pepsi Italia Website!

28. ledna 2010 v 21:20 | Alice-Clara Cullen |  Other Articles about Twilight Saga
Ani nevíte, jak já těm Italkám závidím :D Jinak jou tam i ostatní z Twilight a tak koukněte se n ORIGINAL source... mohlo by to dojít k nám :D

Další set fotek z EW photoshootu

28. ledna 2010 v 19:40 | Alice-Clara Cullen |  Další herci-Other Actors
NEukamenujte mě, ale mě se ty černý vlasy na Kris nelíbí, Kris vypadá tak nějak, ... starší, až moc, už se ani tolik neusmívá, kde je ta pohodová Kris, kterou jsem tak obdivovala ? Kde je ta Kristen, která se pořád smála, měla takové "rozpačité" výrazy, ty se mi líbily nejvíc :D, prostě jako by s tím filmem Runaways musela změnit nejen vyzáž ale i povahu..


New Moon - Kobico Series

28. ledna 2010 v 18:12 | Alice-Clara Cullen |  Other Articles about Twilight Saga
nejlepší :D našla jsme to na DA :) fakt suprový :D šla jsem na tu stránku v CČ najdete DOWNLOADY :D Já si je stáhnu a vytisknu *LOL*

Hlasujte por ČR a SR nejlépe pro obojí !

26. ledna 2010 v 16:34 | Alice-Clara Cullen
Prosím, řekněte všem svým kamarádům a napiše si to třeba do statusů, potřebujeme sehnat moc moc moc lidí, abychom Maďary předehnali.

Teď ke konci se snaží ČR předčit Maďarsko ! My jim ukážem a když budete hlasovat hlasujte za obě země pls. já hlasuju i za ČR i za SR. My je předeženeme.. spolu.. i ty Portugalce se Slovákama dáme.. stačí trochu snahy :D

Dejte si tenhle obrázek třeba na blog a hlasujte každých 20 min.


klikněte pro zobrazení stránky.

Blend Taylor Lautner [0.1]

24. ledna 2010 v 22:13 | Alice-Clara Cullen |  Blendy
Tenhle blend je do VGS :) trval mi asi 15 minut a dělala jsem ho v GIMPU :D jako obvykle jsme ho uložila na své DA (to mi připomíná... já vám slíbila tu Kris co ?? nějak jsem se ještě nedobrala k oskenování :D) Dneska je to poslední článek :) a zítra tady nebudu... v úterý .. to nwm... sry... ale tady je ten blend


Filmografie - Anna Kendrick

24. ledna 2010 v 17:00 | Alice-Clara Cullen |  Anna Kendrick - Jessica
  • Letní Tábor (2003)
  • "Viva Laughlin" (TV seriál) (2007)
  • Rocket Science (2007)
  • Stmívání (2008)
  • Twilight saga:Nový Měsíc (2009)
  • Marc Pease Experence (2009)
  • Lítám v tom (2009)
  • Elsewhere (2009)
  • Scott Pilgrim vs. the World (2010)

New Moon Valentine’s Day Dinner At Stone Cafe Indonesia

24. ledna 2010 v 15:40 | Alice-Clara Cullen |  Other Articles about Twilight Saga
Ne, že bych chtěla bydlet zrovna v Insdonésii, ale v ČR by to mohli zavést taky :D :D na Valentýna aspoň :)

Taylor Lautner on 'Hope for Haiti' Photos

24. ledna 2010 v 15:13 | Alice-Clara Cullen |  Jacob Black-Taylor Lautner
:) do té první jsem se zamilovala... já jsem do Taylora úchyl, a vím to :D ale prostě mě toho nezbavíte :D

Charlie Bewley Runs In ‘Youth Run For Haiti’

24. ledna 2010 v 13:21 | Alice-Clara Cullen |  Postavy-Characters
sluší mu to, jako vždy :D a ještě to je k dobrému účelu :)

Robert Pattinson on 'Hope for Haiti'

24. ledna 2010 v 9:35 | Alice-Clara Cullen |  Robert Pattinson - Videos
nic proti :D hezkej proslov, ale měl by se oholit... :D :D :D koukala jsem se na to na ČT24 včera co vy ?

Kristen v Utahu na letišti (22.1.)

23. ledna 2010 v 16:59 | Alice-Clara Cullen |  Bella Swan-Kristen Stewart
Kristen byla yfocena v Utahu na letišti s cigaretou v puse... nj mě se nelíbí, že kouří... ale co

Robert Pattinson to present at London telethon for Haiti relief!

20. ledna 2010 v 18:37 | Alice-Clara Cullen |  Edward Cullen-Robert Pattinson
Robert Pattinson byl potvrzen podle E-online! jako hostitel pro Londýnskou založenou pobočku 'Naděje pro Haiti' v pátek!
George Clooney a Wyclef Jean se zpojili a uspořádali kampaň, která nyní hledá dobrovolnou sestavu celebrit, na pomoc obětem nedávného zemětřesení v Haiti.
Nyní, jak se zdá bude Pattinson zodpovědět pár Londýnským společnostím pro získání peněz na akci.
Kristen Stewart a Taylor Lautner se chtěli na této akci také podílet, ale v tu dobu už mají naplánovány jiné věci.

Co ješě nevíš o Kristen a Robertovi

19. ledna 2010 v 16:13 | Alice-Clara Cullen |  Další herci-Other Actors
Já sem hodím teĎ tohle, pak se půjdu učit chemii, a nebudu obíhat! dnaska určitě ne moje SB fakt sry.. já to teď prostě nestíhám sry ....

Kristen o své postavě

"Měřím 170 cm a mám pocit, že bych se cítila líp, kdybych byla menší. 155 by bylo ideální!"

Robert o penězích

"Neutrácím, jedinou věc, kterou jsem si pořídil, je moje auto. Bylo by krásné koupit dům mým rodičům, ale oni žijí naprosto spokojeně a myslím, že bych je tím spíš obtěžoval. Já nosím každý den stejné oblečení a jediné, co si kupuju, jsou DVD."

Bonus Features List about New Moon

17. ledna 2010 v 13:22 | Alice-Clara Cullen |  Nový Měsíc(film)-New Moon(movie)
Na druhém DVD přidanému k základnímu DVD Nového Měsíce bude více než 3 hodiny exklusivních doplňkům k filmu. Objevit by se měly tyto :

• Cesty pokračují :
- Život mimo Stmívání
- Chris Weitz se ujímá kormidla (režie)
- Jemné detaily
- Podívejte se na výrobu
- Není to kouzlo ?
- Připraveni pro svět(?)


Nový limitovaný balíček, japonských DVD New Moon

16. ledna 2010 v 17:10 | Alice-Clara Cullen |  Nový Měsíc(kniha)-New Moon(book)
Japonci sse mají :) - pozor na kliknutí na oriignální zdroj, může se vám zatočit hlava... :D je to Japonsky

Anna Kendrick at the Critic’s Choice Awards

16. ledna 2010 v 14:31 | Alice-Clara Cullen |  Anna Kendrick - Jessica
Sluší jí to , moc :)
kendrick1
Počítadlo založeno 13.4.09 v 16:00
giggleheartcheekybiggrinhappyooohhmwinkyayeekcryhmpf